RRD Vision MKI 10,5m2 - kék

 RRD Vision MKI 10,5m2 - kék
 RRD Vision MKI 10,5m2 - kék  RRD Vision MKI 10,5m2 - kék  RRD Vision MKI 10,5m2 - kék  RRD Vision MKI 10,5m2 - kék  RRD Vision MKI 10,5m2 - kék  RRD Vision MKI 10,5m2 - kék  RRD Vision MKI 10,5m2 - kék  RRD Vision MKI 10,5m2 - kék

Általános leírás:

Jó állapotú 4 zsinóros kite ernyő

A Vision egy vonzó ernyő alacsonyabb áron, nagyon sokoldalú, rendkívül kiegyensúlyozott kite ernyő. Egyszerű fordulatok, szuper lágy erő és a gyorsulás jellemzi. Tökéletes kezelhetőség a viharos körülmények között, a vízen újraindítható szinte azonnal! Optimális választás a legtöbb kite-os számára, nincsenek határok a fejlődés útjában, bármilyen körülmények között is használjuk.
A Vision a 2011-es év egy vadonatúj kite-ja RRD-től. A 2011-RRD Global bár is sokat javult hozzá. Mind a biztonsági vonal és a fő depower kötél áthalad egy műanyag burokban, így védik a kötelet az elhasználódástól, és a kezet a dörzsölődéstől. Egy bár méretet (állítható 50-55 cm) használnak minden RRD kite-hoz.
Az RRD Vision nagyon könnyen használható, egy kicsit visszaül a szélablakban, és hihetetlenül stabil, nem számít, hova irányítod. Gyors, de nem villámgyors ernyő. A Vision-nel az ugrások egyszerűek és kiszámíthatóak és sok a hangtime idő is.
Előnyei:
Nagyon stabil, és soha nem úgy tűnik, hogy csapkod az ernyő.
A Vision egy nagyon simám és pontosan irányítható kite ernyő.
Ideális kezdőknek, haladóknak egyarántTermék ára:

10,5m2 120 000,-Ft
Raktáron

Kapcsolódó termékek
Támogatók

Forgalmazott márkák

Partnerek

 

Az Ön kosara jelenleg üres.