RRD Global bar V5

RRD Global bar V5
RRD Global bar V5 RRD Global bar V5

Általános leírás:

Használt, jó állapotú 4 zsinóros kite bar

 

Az egyszerűségre fókuszálva


Global Bar

Az új Global Bar V5 tovább lett egyszerűsítette, hogy a kite-ozás még egyszerűbb, biztonságosabb és tartósabb legyen. Eltávolítottuk az összes felesleges részeket, és létrehoztuk az ideális kite bárt.

A zsinór specialis nyulasmentes, mert nem fonva van, hanem a szálak egymás mellett párhuzamosan futnak, így kiküszöbölbe a rugalmasságot és nyúlást
Nemrégiben a Global V4 bár elérte a német KiteMag magazinban a legmagasabb értékelést (május 2012 kiadás, bár teszt), mint a legegyszerűbb és legbiztonságosabb kioldó rendszer nyomás alatt, homokban és vízben. Ez az, ami számít. A bárt meg kell vizsgálni, és kiválasztani attól függően, hogy miként működik tényleges használat közben a vízben, és nem egy szép website bemutatón 3D effektekkel, brosúrában vagy egy boltban. Próbálja ki az új Global V5 bárt és meglátod milyen könnyű és biztonságos a használata.

A fő zsinór továbbra is egy műanyag tömlőben fut ezáltalvédve egyrészt a zsinórt, másrészt az ujjainkat a surlódástól. 
Tovább fejlesztettük a forgó rendszert Chicken loopban de-power kötél csatalakozásánál egy speciális önkenő műanyag kompozittal, elkerülve a belépő él köteleinek összekeveredését.Termék ára:

20" 70 000,-Ft
Raktáron

Kapcsolódó termékek
Támogatók

Forgalmazott márkák

Partnerek

 

Az Ön kosara jelenleg üres.